søndag 7. juni 2015

Namdal 500 UNL Poeng 2015

Da var tiden kommet for premieren for nyløpet 
500 meter UNL Poeng sto på tapeten. Hadde ikke skutt med Sauer'n siden siste test/trening for 14 dager siden. Ny taktikk ettersom er litt trigger happy og skyter så ofte som mulig. Ville ikke ødelegge godfølelsen etter at jeg satte ny personlig rekord siste gang jeg skjøt med det nye Schultz & Larsen løpet. Det har hele tiden vist gode takter med den ladningen jeg brukte da, så den ble konkuranse ladninga.

Jeg å Frode reiste på banen i god tid på fredagen for å ordne oss til med stevnet og samtidig få skutt litt. Vinden skiftet litt på retningen, tipper sånn ca fra 0 til 3-4 ms. Høydespredningen var veldig bra og når jeg skjøt på jevn vind satt dem i ei klyse på stålet. Ble noen ekstra skudd etter en liten pause og vinden hadde snudd for å være der jeg ville (les.... På gongen igjen, fort gjort når sidestillinga ikke var nullet på 0 vind og en ikke følger med)
Fikk ikke tatt bilde av gongen da flere skyttere kom etterpå og skjøt videre. 
Kvelden ble avsluttet men dugnad for å få opp nytt skivestativ, og grilling tilslutt.

Her noen bilder fra dugnaden




Endelig var skikkelig skivestativ og gongstativ oppe på 510 meter 😃

Lørdagen ble startet med 30 minutter innskyting på stål. Vinden jeg valgte å skyte på der er gruppa i midt'n. Vinden varierte mellom 0-2.5 ms fra venstre. Ytterpunktene på vinden vises på gongen.


Alt klart for tellende serie. 




Serie 1.

Gongen etter serien sett igjennom siktet (Skive 6) Følte jeg hadde kontroll her.


Skiva:

Første skudd sitter rett over. Korrigerte og fikk en dropper før jeg gikk tilbake å skjøt resten. 
Fornøyd med denne :D


Serie 2.

Gongen sett i siktet. Fremdeles skive 6. Følte jeg var på her å. Kanskje litt mer urolig vind på denne serien men skuddene i stålet satt der de skulle.


Skiva:

1. Skudd er en 8'er rett ut. Korrigerer å skyter neste skudd, vips var en på andre siden. 1 skudd på stål før resten går i pappen. Første skuddet var unødvendig. Men man er ikke bedre enn det som står i pappen.


Serie 3.


Tja.... Litt for tøff til å korrigere høyden og for feig til å korrigere på siden pga skuddet ut til venstre.




Alt i alt er jeg kjempefornøyd med skytinga. Nyløpet leverer varene. Bare skytter'n som trenger litt mere trening på vind og taktikk.

Endte som nr 2 :D :D



Filip var best i dag, skjøt utrolig jevnt. Gratulere :D



Da er NM 500 UNL Gruppe neste mål :D